Moi taas kaikille tässä olisi kahdeksas osani tarinastani. Joten hyviä luky hetkiä kaikille! :)

Seuraava aamu alkoi melkoisen surullisena ja masentavana.

Ainakin kukaan ei nukkunut edellisenä yönä kunnolla. Lapset etenkin kaksoset ottivat vanhempiensa eron raskaimmin. Penelope itki kokoajan ja Daniel jopa raivosi.

Eivätpä lapset olleet ainoat jotka itkivät jopa Peter -Voi ei May parka. Miten mahdat selvitä yksinäsi lasten kanssa. Voi sinua, parkui Peter täyttä kurkkua.

-May rakas lapseni, nyyhkytti just herännyt Anelma joka oli huolissaan tyttärestään itki hänen vuokseen. :(

Myöhemmin Penelope ja Peter istuivat kaksin makuuhuoneen sohvalla. -Pappa. Miksi äiti ja isi erosivat? kysyi Penelope kyyneleet silmissä. -Tota noin tyttö pieni. Isäsi teki äidillesi kamaluuksia jotka ovat anteeksi antamattomia, selitti Peter ja poistui huoneesta jättäen Penelopen yksin huoneeseen.

Aamiaisella oli todella hiljaista. Eikä kukaan sanonut sanaakaan. Ainoat äänet olivat maiskutukset, sekä haarukoiden ja lautasten kilinä.

Anelma ei kauan jaksanut stressata Mayn tilannetta ja päätti keskittyä joksikin aikaa itseensä. Hän oli huomannut lihoneensa ja päätti kuntoilla ylimääräiset vatsamakkarat pois.

Daniel oli suureksi avuksi ja auttoi puutarhassa. Hän kitki tomaateista rikkaruohot ja kasteli ne. Korjasi jopa kypsät appelsiinit puusta.

May oli mennyt sänkyyn pötköttämään ja itkenyt itsensä uneen. May oli todella väsynyt univelkojen, eron ja yks syy oli raskaus minkä takia hän oli uuvuksissa. May nukku monen tunnin unet.

No nukkuminen onneksi auttoi ja May jaksoi taas paljon paremmin. Oli jopa palljon virkeämpi nukuttuaan hyvin. May nukkumisen päätteksi petasi sängyn.

Samalle iltaa oli Jeremiaksen syntymäpäivät. Nyt tämä pikkumies pääsee viimein leikkimään isompien lasten leikkejä joita hän oli toivonut. :)

Tälläinen napero kasvoi Jeremiaksesta.

Pian vessassa Mayn mahaa alkoi supistamaan. -Aaaaaaaaa! Nyt sssseeee vaaavii syntyyy! huusi May. Nämä synnytys kivut on yhtä hirveitä, kun edelliset.

Pian syntyi pieni poika joka nimettiin Toniksi. Toni peri äitinsä ihon värin ja ruskeat silmät. Sekä molempien hiustenvärin eli hän on brunette. Aika suloinen. <3

Niimpä May kylvetti Tonin ensitöiksi ja leperteli söpösti. Toni vain nauraa kikatteli, kun May välillä kutitteli sitä masusta. :D

Päivien päästä May päätti palata vanhan hastuksensa pariin nimittäin rumpujen paukutteluun.

Tällä kertaa jopa Anelma kokkasi tälle perheelle hodareita, vaikka hän ei ole yhtä hyvä ruuanlaittaja, kuin May. Silti hänen hodareista tykätään.

May päätti ruveta kuntoilemaan ja hankkimaan taitopisteitä, että hän nousisi työurallaan ylöspäin.

Anelma oli pitkään miettinyt satukirjan tekoa. Hän sai lapsenlapsistaan inspiraation tehdä tätä. Anelmaa kiinosti erillaiset eläin aiheiset sadut, mutta hänen kirjoituksestaan ei meinannut tulla mitään, kun ajatukset alkoivat tökkimään.

Anelma kirjoittamisesta ei alkanut tulemaan mitään hän meni ulos kitkemään rikkaruohoja tomaateista. Mietti edelleen kuumeisesti mitä kirjoittaisi.

Seuraavana päivänä Anelma ylentyi takaisin talousneroksi josta hän oli saanut alennuksia. Anelma oli tyytyväinen suoritukseensa.

Daniel juoksee riemuissaan. -Sain kympin. Jahhuu. Jee kymppi.Kymppi, kailotti Daniel.

Daniel toi serkkunsa koulusta mukaanaan kylään. Tässä on Shellyn poika nimeltään Neville.

Jopa Penelopekin toi kympin kotiin ja oli iloinen siitäkin. Hän vain ei juossut ympäri taloa milenä kuten kaksois veljensä.

Jeremias oli ensimmäistä päivää koulussa. -Mummu autatko läksyjen kanssa? kysyi Jeremias. -Totta kai höpsö, vastasi Anelma. Niimpä he tekivät Jeremiaksen läksyjä yhdessä.

Läksyjen jälkeen Anelma halusi tutustua Nevilleen jota hän ollut aiemmin tavannut ja onnistui ystävystymään hänen kanssaan. Neville tykästyi mummuunsa ja halusi nolla tästä lähin häneen yhteydessä.

Nevillen ja monen muunkin hymy hyytyi, kun Anelman oli aika siirtyä iäisyyteen. Anelmaa oli saattelemassa viikatemiehen kanssa kaksi hulatyttöä. Anelman kuolin hetkellä läsnä olivat Peter, Penelope, Jeremias, Daniel, Neville, May, Mio ja hänen työkaverinsa Minka Turunen.

Kaikki itkivät Anelman pois jääntiä. Ainoastaan Mio joka oli pöllähtänyt kylään ei itkenyt ex anoppinsa kuolemaa. :(

Penelope itki ihan mielettömästi mummunsa kuolemaa. Anelma-mummu oli tukenut tyttöä sen jälkeen, kun hänen vanhempansa erosivat. Suru oli hänelle kova pala.

Anelman hautakivi siirettiin Turnerien talon tontin nurkalle.

Peter oli toinen joka otti todella raskaasti vaimonsa pois jäännin. Hänestä tuntui, kuin yksi elämän ilo olisi viety pois. -Anelma. Miksi sun piti lähteä ennen mua. Olisin mielummin mennyt ekana. Anelma. Rakas Anelmani! voivotteli Peter.

Seuraavana iltana oli vuorossa kolmet synttärit nimittäin Penelopesta ja Danielista kasvaa teinejä ja Tonista taapero.

Tälläinen taapero tuli Tonista jonka kasvot muistuttaa selvästi Miota. Toni on horoskoopilta kaksonen.

Luonne on tälläinen

S/S:2

U/M:9

L/M:9

V/L:6

M/K:1

Tälläinen sälli kasvoi Danielista. Hänestä tuli nautinto tavoitteinen ja tykkää punapäistä ja urheilullisista tytöistä, jotka eivät saa olla hyviä siivoamaan. Tavoitteena <3 50 unelmatreffit.

Penelopesta kasvoi nätti nuori nainen. Hän on tieto tavoitteinen joka haluaa sairaalan johtajaksi. Hän pitää miehistä joilla on harmaat hiukset ja on hyviä siivomaan, jotka eivät käytä meikkiä.

Talossa ei oikein ollut teineille hienompi vaatteita ja Daniel päätti mennä vaatekauppaan ostamaan itselleen ja siskolleen hienompia tamineita.

Eipä aikaakaan, kun Daniel löysi sopivia vaatteita. -Paljonkos nämä tekevät neiti? kysyi Daniel. -1600 simeleonia. Kiitos, vastasi kassaneiti. -No tässäpä on tasraha ja hyvää illan jatkoa neidille, toivotti Daniel ja poistui vaateliikkeestä.

Danielin päästyään kotiin Penelope alkoi suoraa päätä sovittamaan uusia vaatteitaan. Näihin vaatteisiin hän ihastui, mutta kampaus ei tainut häntä mielyttää. Meikistä hän tykkäsi enemmän.

No niin ja kaksosten eka päivä yläasteella. :)

Mayn ollessaan yksin kotona hän piti Tonille seuraa. Hän opetti sitä potalle ja puhumaan.

May vaihtoi kampaustaan, kun oli kyllästynyt vanhaan ja uusi luuki antoi uutta ilmettä. Tai no niin hän luuli.

Yksi asia mikä Maytä riso oli se, että Mio eron jälkeen pöllähti useita kertoja päivässä kylään joka hirveästi Maytä häiritsi. Hän käski Mion monasti lähtemään. Kuitenkin senkin, että eivät voineet olla tappelematta. Äsken Mio oli lyönyt Maytä ja May teki saman takasin. -Heh siitäs sait, puhui May.

Kaksikko joutui toisinaan ihan nyrkkitappeluun ja kumpikaan ei tahtonut antaa periksi. -Saakelin petturi ukko. Mä vihaan sun kaltaisia juoppolalleja, kiljui May tapellessa. -Siitä vain, mutta et sä mulle pärjää tappelussa, huohotti Mio. Kuitenkin tähän asti May oli käsiryysyssä onnistunut löylyttämään Mioa joka pakeni talosta heti tappelun jälkeen nolona, kun oli hävinyt naiselle.

Toiset jotka eivät myöskään pysyneet nahoissaan olivat Penelope ja Daniel. Penelope oli ottanut veljensä pään kainaloonsa ja hinkkasi nyrkillä hänen päätään. -Kuka se tyttö on sun luokassa ja istuu sun vieressä jota sä kuolaat? divasi Penelope. -Au au. Tuo sattuu. Aih. Se on yks Jemina. En tunne sitä sen paremmin, karju Daniel jonka Penelope oli päästänyt kidutuksestaan. -No oli tuo tieto parempi, kun se, että et ois tienyt. Oisin hieronnut päätäsi kauemmin, keljuili Penelope veljelleen.

Penelope oli avuksi äidilleen ja vanhalle papalleen joka ei jaksanu enään kantaa Tonia ja oli jäänyt eläkkeelle. Penelope tykkäsi hoitaa nuorinta veljeään ja hänen mielestään Tony on hurjan söpö. Hän ruokki ja hoivasi aina, kun äitinsä ei kiireiltään ehtinyt.

-Kiitos, kun jaksat autella muita. Olet todella fiksu tyttö Penelope, kehui Peter Penelopea. -Pappa olet ihana, kuiskasi Penelope ja he halasivat. Peter tiesi, että hän ei enään kauaa näkisi Penelopea, kuten muitakaan tämän talon lapsenlapsia ja Maytä. Hän yritti näinä viimeisinä päivinä olla heidän kanssaan.

Nyt oli Tonin aika kasvaa lapseksi.

Tässä on Toni söpöliini tuli hänestäkin.

Töistä tullut May joka oli ylentynyt. Mietti, että kaipaisi kuitenkin miehen rinnalleen. Ei sellasta hyypiötä, kuin Mio. Kuitenkin joku joka kunnioittais häntä naisena. May antoi itselleen uuden tilaisuuden rakastua uudelleen ja toivoi, että hän olisi se oikea. Kuka se nyt onkaan. ^_^

Joka tarttui puhelimen luuriin ja soitti treffipalveluun. Treffipalvelun nainen keertoi tulevansa heti.

Odotellessaan pyynttäytyi hieman varsipeilillään. Tarkisti ettei henki haissut, eikä kasvot olleet sottaset, hiukset hyvin ja eikä lihan paloja hampaiden raoissa.

Ei mennyt kauaa, kun treffipalvelun eukko saapui paikalle. -Ai hei olen May ja pyytäisin sinulta apua sen oikean etsimisessä, hokelsi May. -Oo niinkö, mutta se lysti sit maksaa, töksäytti eukko kylmästi. -Aivan sama, kunhan saan elämäni rakkauden, saneli May.

May maksoi naiselle ruhtinaalisesti. Hän hieroi palloaan sanoen -Nyt näkyy ja olen varma, että sovit hänen kanssaan yhteen.

Paikalle tupsahti tämän näköinen mies, mutta Mayn mielestä hän vaikutti nuorelta. Joten hänet hääti matkoihin.

No toinen yritys, mutta hänen mies ehokkaaksi pöllähti teini. Mitäh ei missään nimessä ja May antoi tällekkin lähtöpassit.

Kolmas kerta toden sanoo joten tämä on paras kolmesta mies ehdokkaasta ja May naulitsi katseensa tähän komistukseen.

-Tuota oletpa sinä komea mies. Nimeni on May. Kerrotko nimesi? sössötti May. -Ai hei. Nimeni on Paavo. Kiitos kehuistasi May. Olihan se May? häkelsi Paavo. -Joo on se. Olet komein tapamani urho, hihkui May. -Älä nyt kovin tässähän kohta punastuu, puhui Paavo.

Ensiksi juttelusta ei tullut mitään ja flirteistä hän ei pitänyt, mutta nauroi Mayn vitseille. Eipä May aikonut luovuttaa ja koittaa saada tämä mies lämpenemään hänelle.

Monien romanttisten ja monen muun jälkeen May sai Paavon ihastumaan häneen ja hän itse, myös ihastui Paavoon. Lopulta May pyysi Paavon sisälle, kun ulkona oli hieman viileä.

May päätti kokata itselleen ja Paavolle evästä, mutta jostain syystä hella syttyi tuleen ja hän itsekkin syttyi liekkeihin. -Ai ai. Apua sammuttakkaa tuli! parkui May.

Onneksi palomies ennätti hätiin ja pelasti Mayn kuolemalta. Viimein sydän syrjällään sai viimein huokasta helpotuksesta.

-Koitahan olla varovainen rouva Turner, varoitteli palomies. -Olen neiti ja kiitos henkeni pelastamisesta. Tahdon palkita sinut sadalla simeleonilla, saneli May ja antoi palomiehelle satasen setelin joka kiitti anteliasuudesta ja poistui.


Eipä aikaakaan, kun May ja Paavo olivat lähekkäin toisiaan. Suudelmiakin jo annettiin. Ton muhinoinnin Paavo teki oma aloitteisesti. <3

Jopa May esitteli Paavon isälleen. -Hauska tavata herra Turner, tervehti Paavo. -Joo. Samoin ja pidäthän huolen tyttärestäni? kysyi Peter joka oli aika epävarma tästä miehestä. -Ei hätää minä lupaan sulle, vakuutteli Paavo ja Peter uskoi häneen.

Niimpä May ja Paavo rakastuivat korviaan myöten.

Kaksikko siirtyivät peti puuhiin. Ja he näyttivät todella onnellisilta.

Vaikka Peter alkoi olla ikä loppu, kuitenkin hän jaksoi korjata tämän kylpyammeen hanan.

Toisinaan Peter antoi Tonin nukkua vieressään, kun poika parka kärsi toisinaan unettomuudesta.

-Nukuhan poika pieni, kun sua kerta nukuttaa, hyssytti Tonia ja petteli hänet paremmin.

May halusi jutella Penelopen kanssa. -Mitä mieltä olet siitä Paavosta? kysyi May. -Hän on mukava heppu joka vetelee vitsejä tuosta noin, vastasi Penelope. -Ajatteli kysyä teiltä lapsilta, kun voi olla niin, että saatan viettää loppu elämäni Paavon kanssa ja minä rakastan häntä ja isäänne en enään huoli häntä. Anakaan sen jälkeen mitä hän vuosia sitten teki minulle, selitti May. -Hei äiti. Saat sinä jatkaa elämääsi sen Paavon kanssa ja isän kanssa en ole puhunut vuosiin. Vielä sen jälkeen, kun hän lähti talosta, puhui Penelope.

May tunsi sisällään pahaa oloa ja hän oksenteli. Pytty ei taaskaan säästynyt hinkkaamiselta.

Jälkikasvu aamiaisella, kun Penelope kokeili räiskäleitä. Ne tosin hieman kärähtivät ja tän aamun puheen aihe oli murtovarkaat. :D

May koki aamulla yllätyksn. Hänen masunsa pompsahti ja hän on raskaana. Täman lapsen isä on Paavo ja May oli onnellinen. 

May mietiskeli syödessään Penelopen paistamia räiskäleitä, että kertoisko Paavolle raskaudestaan. Sitäkin, että pyytäisi Paavon asumaan luoksensa.

May jutteli isänsä kanssa joka pelaili shakkia. -Ootko ihan varma siitä Paavosta? Pelkään, että joudut taas pettymään. Ainakin sen mitä se Ano teki sulle, epäili Peter Paavoa. -Hei isä Paavo kuitenkin kunnioittaa minua naisena ja lapset eivät ole tekemisissä isänsä kanssa. Haluaisin kertoa Paavolle, että odotan hänen lastaan, selitteli May asioita isälleen. -No hyvä on, jos se Paavo tekee sut onnelliseksi niin en ole esteenä teidän välissä, puhui Peter. -Kiitos isä, kiitteli May ja poistui.

May oli soittanut Paavolle ja kutsunut hänet kylään. Paavo oli tullut saman tien ja he eivät voineet vastustaa pussaamista.

-Paavo. Tahdon kertoa sinulle, että odotan sinulle lasta. Toivon, että hyväksyt tämän lapsen, kertoi May. -Saadaanko me lapsen. Olen halunnut jo kauan aikaa isäksi ja nyt olisi sille ainoa mahdollisuus, hehkutteli Paavo. -Tahdotko muuttaa luokseni ja sinunlaistasi miestä kavattais tähän taloon? kysyi May. -Tahdon minä, vastasi Paavo. Niin Paavo muutti Turnerien taloon.

Sisällä Peter leikitti Jeremiasta hänestä oli mukavaa leikki hänen kanssaan.

Kauaa leikki ei kestänyt, kun viikatemies tuli hakemaan Peteriä tuonpuoleiseen. -Tulin hakemaan sinut haudan lepoon, sanoi viikatemies kylmästi rohisten. -Hakemaan, mutta eihän aikani ole vielä, sanoi Peter kulmat kurtussa.

Sitten viikatemies otti esille tiimalasin, jossa oli Peterin elämän hiekka. -Katso sinun hiekkasi on valunut hetki sitten ihan loppuun. Sinun täytyy lähteä nyt, puhui viikatemies.

-Eikä! Anna vielä pari päivää aikaa olisin tahtonut nähdä tulevan lapsenlapseni ja lapseni häät! parkui Peter joka yritti repiä tiimalasia viikatemiehen luisista käsistä. -En voi, kun sinun pitää mennä nyt, rohisi viikatemies joka sai pidettyä tiimalasin itsellään.

Tähän päättyi perheen ensimmäisen perijän huikea elämä. May ja hänen lapsensa itkivät pitkän aikaa. Heillä oli vaikea uskoa, että pappa kuoli. Niimpä Peterin uurna/hautakivi siirettiin Anelman viereen tontin hautausmaalle.

Samalle iltaa oli vuorossa Jeremiaksen synttärit.

Jeremiaksesta kasvoi tämän näköinen sälli. Hänestä tuli perhe tavoitteinen ja hän haluais kasvattaa 20 kissan tai koiranpentua. Hän tykkää tytöistä jotka ovat ahkeria työtekijöitä ja urheilullisista. Ei pidä bruneteista.

Kuitenkin syntymäpäivä ei ollut hirmun hauska vaan melkoista itkemistä, kun porukka suri edelleen Peteriä. Paavo ja Daniel tappelivat melkein kokoajan.

Eräs päätti käydä hieman kummittelemassa nimittäin Anelma.

Niimpä Penelope, Daniel ja Jeremias päättivät lähteä yliopistolle. Ainoastaa Toni jäi kotiin, koska hän on paljon muita nuorempi. Lapset halasivat äitiään ennen lähtöään. -Olkaa sitten varovaisia siellä ja tietenkin ahkeria. Tehkää äitinne ylpeäksi, saneli May. -Tiedän äiti me emme petä sinua, puli Jeremias.

Pian soitettiin taksi paikalle ja näin alkoi näidän kolmen uusi elämän yliopistolla.

Tässä on opiskelija kolmikon asuntola.

Tässä on Penelope hän otti aineekseen fysiikan.

Daniel sai komean puvun asukseen. Hän valitsi historia.

Jeremias puolestaan otti taloustieteen. Näillä eväillä nämä kolmikko päättivät jatkaa eteenpäin.

Joten tähän loppuu tämä osa joten seuravaa osaan varten mun pitää pelata. Niin ja kommentteja kans. :)